Andreas på tur

29. juni legges kursen mot Øst-Europa på to hjul. Hoveddrivkraften min for denne turen er å spre mitt miljøbevisste engasjement, og la flere ører ute i verden få høre budskapet om bruk av fornybar energi.

Intervju med Daina Indriksone!

Daina Indriksone er prosjekt manager i Baltic Environmental Forum Blogget av Andreas Dahlslett Ratvik

Daina Indriksone og Baltic Environmental Forum ser etter samarbeidspartnere i Norge!    BEF sin hjemmeside http://www.bef.lv/?l=1   Sist onsdag møtte jeg Daina Indriksone som jobber i Baltic Environmental Forum. Daina som er prosjekt manager i BEF fortalte om at de ser etter kontakter i Norge som de kan jobbe tettere  sammen om miljøsaker med, samarbeide og […]

Les mer

Siste etappe!

Tusnevis av sykkeltråkk for å få Norge ut av tjæresand! Blogget av Andreas Dahlslett Ratvik

Kjære følgere! Da er jeg i Riga, tilbake der hvor jeg startet for over 30 døgn siden! I løpet av reisen har jeg syklet over 400 kilometer.   For noen dager siden hadde jeg ett intervju med Baltic Environmental Forum (intervjuet kommer ut snart!)   Her er link til video fra siste etappe, Talsi-Riga! http://www.youtube.com/watch?v=B_zEliDp224&feature=youtu.be

Les mer

Første sykkeletappe!

Etappe 1 - Riga-Jelgava 45 kilometer Blogget av Andreas Dahlslett Ratvik

  Distanse nedlagt idag: 50 km Endring i planene folkens! Istedet for Jurmala og kritthvite strender, så ble det Jelgava og innlandet! Er nå i Jelgava, sulten men stolt over slitet jeg har lagt ned for idag.. Tok helt utrolig lang tid å komme seg fra Riga til Jelgava. Estimert tid på forhånd var rundt […]

Les mer

Menneskemøter!

SAMSUNG CAMERA PICTURES Blogget av Andreas Dahlslett Ratvik

På reisen håper jeg å treffe mange mennesker som har med seg sine unike historier! Jack var den første!   Jack! Hvor: Kabinen Jack og jeg møttes første gang på kabinen. Da jeg skulle til å legge meg ned i sengen, så kjente jeg en menneskekropp, omsider hørte jeg en som sa «åååh?!» Vi forsto […]

Les mer

Tusenvis av sykkeltråkk for å få Norge ut av tjæresand!

Andreas-Dahlslett-Ratvik Blogget av Andreas Dahlslett Ratvik

Hei! Jeg heter Andreas Dahlslett Ratvik og er med i Norsk klimanettverk. I en alder av 20 vil jeg plassere meg over middels interessert i miljøspørsmål og har derfor lyst til å kombinere reise med et politisk budskap. Dere kan også følge meg på facebook.   29. juni legges kursen mot Øst-Europa på to hjul. […]

Les mer