Bloggekonkurransen årets klimafon

Alle snakker om været, men klarer vi å gjøre klima til en snakkis før Stortingsvalget?Hevstemmen_Klimavalg_plakat_klima-okBloggekonkurransens mål

* Løfte klima på den politiske dagsorden i tiden før Stortingsvalget.

* Oppdage og fremheve gode blogger, som igjen vekker oppmerksomhet for aksjonsdagen 24. august. 

* Stimulere til faktaformidling om klima i digitale og trykte medier.

* Inspirere folk til å lage egne aksjoner og programmer rundt om i landet 24. august.

* Engasjere nye grupper i klimakampen – også norske politikere.

 

Hvordan du deltar

Meld deg på ved å sende en mail til bloggkonkurransen@hevstemmen.no, så er det bare å begynne å skrive om klima på egen blogg eller nettside! Tema er helt fritt: Klimavitenskap; gode klimaprioriteringer i hverdag, jobb og partivalg; personlige refleksjoner; politisk kommentar; grønn mote; natur- og reiseskildringer … Det viktigste er at du gjennom bloggen din er med og hever stemmen for å få klima ”ut til folket”!

Hver skribent markerer bloggen sin med #hevstemmen. Gode bloggposter synliggjøres jevnlig på Hev stemmen-bloggen. Bloggredaksjonen holder telling på antall #hevstemmen-bloggposter.

Ønsker du synliggjøre visuelt at du har deltatt? Etter du har publisert noe for #hevstemmen, velg fritt:

gronnlillabadgerosagronnbadgegronnsirissbadgeorangeblaabadge

Hvem kan være med?

Alle bloggere som støtter Klimavalg 2013s faglige og politiske grunnlag. Utover dette, er alt individuelt publisert.

Premiering Illustrasjon bensinkutt

Vinnerne kåres av en profilert jury som vi inviterer i sommer. Av de ti bloggene der hashtagen #hevstemmen er brukt flest ganger, velges de tre beste blogginnleggene av juryen.

Premien for de tre beste blogginnleggene om klima er utgivelse i en stor bok som utkommer våren 2014: Hev stemmen! En klimaguide til Oilstat.

Hovedpremie: Årets klimafon, den konkurransedeltakeren som klarer å skape mest oppmerksomhet rundt klimasaken ved å nå ut til nye grupper, vinner:

1) Den gjeveste tittelen i bloggeverden – Årets klimafon 2013!
2) Synlighet for bloggen i media.

3) Hovedpremie er i tillegg for vinnerbloggen Økologisk Rose Peelingkrem og Vitamin Ansiktskrem fra Charlottes Urtekosmetikk!

2. og 3.premien) er Økologisk Renselotion og Økologisk Rosevann fra Charlottes Urtekosmetikk.

Alle 3 bloggvinnere får i tillegg velge valgfritt 3 ekte sheabutter-produkter fra Oyemam – Naturlig hudpleie fradet afrikanske skattkammer.

 

Kåring av vinnere vil skje i forkant av StortingsValget. Det kan blogges også fra 24.august og fram til Valget. Ellers oppfordrer vi til med KlimaValg å også formidle klima i digitale medier i årene framover i større grad enn før, fordi etterhvert blir dette et uungåelig tema også i trykte og sendte medier.

 

hevplakat24

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>