Klimavideo

Lars+LilloStenberg

Lars Lillo, Tommy Tokyo, Einar Flaa med mange flere hever stemmen på lørdag

Blogget av bloggredaksjonen

Lars Lillo Stenberg (kl 14, Egertorget), Tommy Tokyo (kl 15 foran Nationaltheatret), Robert Post og Einar Flaa (fra kl 133o) er blant «gateartistene» som støtter opp om klimakampen på lørdag. Her kan du høre en vakker smakebit fra Einar Flaa, og her finner du facebook-eventet med mer info. Ta deg en musikalsk vandring i sentrumsgatene og la deg overraske av både proffe musikere og amatører, eller still opp som frivillig for å støtte opp om saken og dele ut flyers. Oppmøte på Youngstorget kl 13. Vel møtt!

Rod jordklode

Klimabrøl med Tommy Tokyo!

Blogget av bloggredaksjonen

 

Under månefestivalen i Fredrikstad nylig fikk Tommy Tokyo publikum med seg på realt Klimabrøl! Se den her, og følg med på stadig høyre brøl for en ansvarlig klimapolitikk :)

Do the math-dokumentaren med norske tekster

Blogget av bloggredaksjonen

Regnestykket går ikke opp: Den fossile industrien – sammen med nasjoner som opptrer som oljeselskaper, som f.eks. Kuwait, Venezuala og Norge – planlegger per i dag å hente opp fem ganger med karbon enn det som er forenlig med togradersmålet.

Hans Jørgen Rasmussen har lagt norsk tekster til Do the math-dokumentaren, som følger klimaaktivisten Bill McKibben i David-mot-Goliat-kampen mot det oljeindustrielle kompleks. Målet: Å bygge en global bevegelse som endrer klimakrisens skremmende matematikk.

 

Dag O. Hessen – Hvor galt kan det gå?

Blogget av nettsett

Professor i biologi ved UiO, Dag O. Hessen, holdt innledning på debattmøte om 4-graderssamfunnet i regi av Norsk klimanettverk og Concerned Scientists Norway 19. januar 2012.

10,000 Dance for the Climate

Blogget av nettsett

Earth Day: Give Earth a Hand

Blogget av nettsett

Cats against climate change

Blogget av Aleksander

Ditt 2062 presenterer: Helt normalt

Blogget av nettsett

Dette er en video fra konkurransen Ditt 2026

Statoils godnatteventyr – en parodi

Blogget av nettsett

En eventyrlig parodi…