Musikeraksjonen 24. august

Bli gatemusikant i et par timer 24. august – mye står på spill!


Klima-musikere_okVil du stemme i for vår tids viktigste sak? Møt opp på Youngstorget kl. 1300, lørdag 24/8. Lars Lillo-Stenberg stiller, sammen med masse glade amatører. Gjør du?

Vi skal skape en mangehodet gatekonsert i Oslo på lørdag, med musikk over hele byen. Også i Bergen, Drammen, Tønsberg, Sandefjord og Snåsa er det aksjoner på gang. Men skal budskapet virkelig bli lagt merke til, må vi blir enda flere. Les om opplegget i Oslo her, start en aksjon i din egen by, og hjelp oss å spre invitasjoner til alle musikere du kjenner!

Målet med aksjonen er å gjøre det få partier gjør i valgkampen: Vise at klima er viktigst og angår oss personlig. Vi skal få medieoppmerksomhet for saken, og gjøre enkle opptak av musikken vår slik at budskapet når bredt ut. Forbipasserende kan også å knipse musikerne og spre #hevstemmen på sosiale medier. Eventet på Facebook finner du her.

Kl. 1300 samles alle deltakerne på Youngstorget. Ta med deg fela, koret, bandet eller bare sangstemmen, og aller helst også et hjelpende familiemedlem eller en venn. Klimavalgs stormarkering er et folkelig initiativ, og er avhengig av frivillig deltakelse for å bli størst mulig.

Alle får utdelt plakater, flyers med info om Klimavalg 2013, klimaevaluering av partiene, og små ”klimaquiz”-kort for forbipasserende. Vi oppfordrer også forbipasserende til å få med seg klimakonserten på Eidsvolds plass klokken 1600, og gjerne også til å ta bilder av oss.

Deltakelse fordrer ingen spesielle forhåndskunnskaper annet enn at du støtter Klimavalgs felleskrav.

Vi har dessverre ikke anledning til å by på mat eller drikke, så husk å spise en solid lunsj på forhånd og ta med vann og matpakke!

Kl. 1320 sprer vi oss ut over hele sentrum. Vi spiller på gatehjørner, under portrom, i parker og t-banestasjoner, i bevegelse eller stasjonært. Venner av musikere holder ut en hatt for å ”tigge” klimabudskap til norske politikere. Vi gjør også opptak som vi siden kan vise fram på hevstemmen.no.

Kl. 1530  Etter å ha spilt en time eller halvannen, bærer det enten hjemover, med stor takk for deltakelsen, eller til Eidsvolds plass for alle som vil få med seg Klimakonserten der kl. 1600, og delta i et rungende klimabrøl!

Kl. 1800 kan de som fremdeles er i festhumør, bli med opp på Geitmyra til festivalen Bønder i By’n.

Akustiske instrumenter er enklest, men vil du ta med ditt eget elektriske instrument, kan vi prøve å skaffe strøm; ta i så fall kontakt med Ragnhild på 908 27 608.

Meld deg på her, og husk å videresende denne linken til musikervenner over hele landet for å invitere dem med! For spørsmål, kontakt Ragnhild Briseid på 908 27 608.

 

 

One thought on “Musikeraksjonen 24. august

  1. Jeg har meldt meg på som fløytespiller, og skrevet på » musikersiden»
    Ellers er jeg imponert over et flott, feiende, festlig og fantasifullt KJEMPESTUNT ! Håper på stooor oppslutning og at dette vil vekke politikerne, tvilere og folk » i bøtter og spann » Lykke til med videre forberedelser ! Beste hilsen Wenche Dorothea

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>